Bemutatkoznak a munkatársak

Új sorozatunkban, mely a Múzeumok Őszi Fesztiválja programsorozatához kapcsolódik a kastély különböző területein dolgozó kollégáinkat szeretnénk bemutatni. Ha Önt is érdekli, hogy mennyiféle munkacsoport működik a kastélyban, és egyes területeken mit dolgoznak a kollégák, akkor érdemes elolvasnia a frissülő rovatunkat. 

 

Bemutatkozás:

Pásztor Szilvi, vendégforgalmi osztályvezető

1.) Mondj egy szót, vagy egy mondatot, ami elsőként a kastélyról eszedbe jut?

Érték.

2.) Mesélj arról, hogyan kerültél a kastélyba, és mióta dolgozol itt?

Miután mindig is a történelem szerelmese voltam a Kastély 1996-os nyitását követően döntöttem el, hogy itt szeretnék dolgozni. Az idegenforgalmi tanulmányaim elvégeztével kezdtem meg a munkám immáron 25 éve a kastély értékesítési osztályán.

3.) Mivel foglalkozol a kastélyban? Milyen feladataid vannak?

Elsősorban a Kastély szolgáltatásainak színvonaláért a látogatók és rendezvényre érkező vendégek magas színvonalú kiszolgálásáért felelek, összehangolom a háttérben dolgozó kollégák munkáját. Legkedvesebb feladataim között szerepel a Kastély turisztikai attrakcióinak fejlesztése, programjainak megszervezése.

4.) Mi a legkedvesebb kastélyhoz kötődő élményed?

Számtalan rendezvény által kapott élmény és sok-sok fantasztikus ember megismerése.

5.) Ha létezne időutazás, a kastély mely korszakába utaznál szívesen vissza? Miért?

Szívesen részt vettem volna a III. Grassalkovich Antal és felesége Esterházy Mária Leopoldina időszakában végbement a korszaknak megfelelő átalakításokban.

6.) Egy személyesebb kérdés: Mivel töltöd szívesen a szabadidődet?/ A munkahelyen kívül milyen szabadidős elfoglaltságaid vannak?

Utazom.en_szilvi_pasztor.jpg